7/12/10

How to impress a girl (or just scare her).

  • Manual: 1. Η σειρά των κομματιών θα πρέπει να ακολουθηθεί πι-στό-τα-τα (ειδικά στην περίπτωση που σκοπός σας είναι το scare). 2. Από Pissed jeans δεν έχει σημασία ποιο θα της βάλετε. Λίγες οι πιθανότητες να της αρέσουν αλλά είναι καλή ευκαιρία να μιλήσετε για τη Subpop και να κερδίσετε λίγα λεπτά χαλάρωσης (καλό θα ήταν να στρίβετε και τσιγάρο παράλληλα--προαιρετικά). 3. Το "True love will find you" να παίξει ΜΟΝΟ βίντεο με τις ζωγραφιές του ίδιου του Johston (Μπορεί και να μη φύγει τρέχοντας χεχε). 4. Από Haveanicelife μη βάλετε κανά 9λεπτο. Τα τασάκια κινδυνεύουν.5. Όταν σας ρωτήσει ποιό είναι το καλύτερο σας album από Sonic Youth, ρίχτε στραβό, υποτιμητικό βλέμμα, κάντε ότι κάνατε πως δεν ακούσατε και βάλτε Jarvis Cocker Meltdown-live@Royal festival. 6. Για το κλείσιμο, αν δε ξέρετε το story για το εξώφυλλο του "Dividing opinions" βάλτε καλύτερα κάτι safe, όπως *65dos ή αυτοσχεδιάστε. Ούτως ή άλλως έχει τρομάξει(;) ήδη. 7. Aν θέλετε έξτρα δόση παράνοιας, αναλύστε σε 2 (tο πολύ 3) προτάσεις την άποψη σας για το νέο cd των iLiKEtrains, το επερχόμενο live των GBH και το Πασοκ. Αν κουνήσει το κεφάλι συγκαταβατικά και γυρίσει το βλέμμα προς το παράθυρο, τότε well done! This girl is really,really scared!  
  • TIP1: Μη της βάλετε παραπάνω από έξι punk,post punk κτλ κομμάτια. Υπάρχει κίνδυνος να θυμηθεί τα νιάτα της και να σας πρήξει να της δείξετε τα punko-μπαρακια του Βορρά. 
  • TIP2:Αν στο τέλος σας καλέσει για fredoccino τότε σημαίνει ότι της άρεσαν οι Liars και οι Oneida. Χα!
  •  ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ : Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική....ή σχεδόν. (γιατί όπως είπαμε, η ισχύς του blog εκτός Αττικής είναι κάπως αμφίβολη..).
Liars - It fit when I was a kid


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

your smoke in my face